Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της εταιρίας skiasi.

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται σε 2 τομείς: στη σκίαση και τη θέρμανση.

Ως προς τη σκίαση, η εταιρία μας μελετά, κατασκευάζει και εγκαθιστά προηγμένα συστήματα σκιάστρων που αποσκοπούν στην σκίαση και προστασία ανθρώπων, αυτοκινήτων, σκαφών και λεωφορείων από τον ήλιο και τα ακραία καιρικά φαινόμενα.
Η αντοχή των υλικών κατασκευής, η άψογη εμφάνιση και η λειτουργικότητα των σκιάστρων μας είναι εγγυημένη.

Καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της στη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα, την Ήπειρο, τα νησιά του Ιονίου, τη Μακεδονία (Δυτική - Κεντρική - Ανατολική) και τη Θράκη. Υπάρχουν, όμως και αντιπρόσωποι στις υπόλοιπες μεγάλες περιοχές της χώρας.

  • Ποιοι χρειάζονται τα προϊόντα μας που αφορούν τη σκίαση; Η ενότητα της ιστοσελίδας μας "ΣΚΙΑΣΤΡΑ ΠΑΝΤΟΥ " αποκαλύπτει το ευρύ φάσμα των δραστηριοτήτων μας και των εφαρμογών μας.
  • Πρόσφατα, δραστηριοποιούμαστε και με την κατασκευή στεγάστρων στην οροφή των οποίων τοποθετούμε ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε την προστασία του αυτοκινήτου συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην προστασία του περιβάλλοντος εφόσον παράγουμε πράσινη ηλεκτρική ενέργεια μέσω των φωτοβολταϊκών στοιχείων. Για μικρές εγκαταστάσεις σε σπίτια (μέχρι 10 KW) ο χρόνος απόσβεσης της αρχικής επένδυσης είναι 5-6 χρόνια, ενώ για τα επόμενα χρόνια της σύμβασης με τη Δ.Ε.Η. η επένδυση αποφέρει κερδοφορία.
  • Ως προς τη ΘΕΡΜΑΝΣΗ, η εταιρία μας μελετά και εγκαθιστά τους λέβητες ιόντων galan, που είναι ρωσικής προέλευσης. Λειτουργούν με ηλεκτρικό ρεύμα και εγγυώνται μεγάλη θερμαντική, αλλά και οικονομική απόδοση.

Αρκετοί είναι αυτοί που έχουν εισάγει τους λέβητες ιόντων galan, αλλά λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν να κάνουν μια σωστή μελέτη του προς θέρμανση χώρου και πολύ λιγότεροι αυτοί που έχουν την τεχνογνωσία να ρυθμίσουν σωστά τους λέβητες galan για την εύρυθμη και οικονομική λειτουργία τους. Εμείς ανήκουμε σε αυτούς τους λίγους.

Στον τομέα υποστήριξης της θέρμανσης με εξειδικευμένα συνεργεία ηλεκτρολόγων και υδραυλικών η εταιρία μας συνεργάζεται στενά με την εταιρία anoikisis που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη (www.anoikisis.gr).

Η ενότητες της ιστοσελίδας μας "ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΙΟΝΤΩΝ - ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ " και "ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΙΟΝΤΑ " περιγράφουν με λεπτομέρειες τις οικονομικές εφαρμογές των λεβήτων ιόντων galan.

Η εταιρία skiasi εδρεύει στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.